Троседи alova 200x90 MAD.3S.C.009
14.990,00 MKD
alova
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
200 цм
90 цм
70 цм
200x140 цм
Троседи Inari 96 200x90 VEN.3S.C.003
14.990,00 MKD
Inari 96
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
200 цм
90 цм
70 цм
200x140 цм
Аголни гарнитури malmo 16 215x160 POR.COR.F.001
16.990,00 MKD
malmo 16
Нема
Нема
Брановидна пружина, сунѓер
215 цм
160 цм
77 цм
Аголни гарнитури malmo 16 215x160 POR.COR.S.003
19.990,00 MKD
malmo 16
Скочен механизам
Нема
Брановидна пружина, сунѓер
215 цм
160 цм
77 цм
200x127 цм
Аголни гарнитури magma brown 235x160 AMS.COR.C.005
AMSTERDAM comfort
32%
16.990,00 MKD
24.990,00 MKD
magma brown
Скочен механизам
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
235 цм
160 цм
74 цм
200x140 цм
Троседи magma brown 232x98 AMS.3S.S.008
19.990,00 MKD
magma brown
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
232 цм
98 цм
73 цм
194x144 цм
Фотелји magma brown 106x88 AMS.1S.C.004
9.990,00 MKD
magma brown
Нема
Нема
Брановидна пружина, сунѓер
106 цм
88 цм
74 цм
24.990,00 MKD
dott 22
Скочен механизам
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
235 цм
160 цм
74 цм
200x140 цм
Троседи dott 22 232x98 AMS.3S.C.004
22.990,00 MKD
dott 22
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
232 цм
98 цм
73 цм
194x144 цм
Фотелји dott 22 106x88 AMS.1S.C.006
9.990,00 MKD
dott 22
Нема
Нема
Брановидна пружина, сунѓер
106 цм
88 цм
74 цм
Аголни гарнитури inari 23 230x160 KLN.COR.S.002
22.990,00 MKD
inari 23
Скочен механизам
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
230 цм
160 цм
74(86) цм
200x140 цм
Троседи inari 23 230x110 KLN.3S.S.003
19.990,00 MKD
inari 23
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
230 цм
110 цм
80 цм
200x150 цм
Фотелји inari 23 95x90 KLN.1S.S.002
9.990,00 MKD
inari 23
Нема
Нема
Брановидна пружина, сунѓер
95 цм
90 цм
74 цм
22.990,00 MKD
malmo 16
Скочен механизам
Нема
Брановидна пружина, сунѓер
235 цм
160 цм
74 цм
200x140 цм
Троседи malmo 16 234x98 MAR.3S.S.006
MOROCCO standard
25%
14.990,00 MKD
19.990,00 MKD
malmo 16
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
234 цм
98 цм
73 цм
194x144 цм
Фотелји malmo 16 100x88 MAR.1S.S.004
9.990,00 MKD
malmo 16
Нема
Нема
Брановидна пружина, сунѓер
100 цм
88 цм
74 цм
24.990,00 MKD
bonn 86
Скочен механизам
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
235 цм
160 цм
74 цм
200x140 цм
Троседи bonn 86 234x98 MAR.3S.C.005
22.990,00 MKD
bonn 86
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
234 цм
98 цм
73 цм
194x144 цм
Фотелји bonn 86 100x88 MAR.1S.C.004
9.990,00 MKD
bonn 86
Нема
Нема
Брановидна пружина, сунѓер
100 цм
88 цм
74 цм
Аголни гарнитури preston 24 280x160 MON.COR.S.003
MONACO
33%
19.990,00 MKD
29.990,00 MKD
preston 24
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
280 цм
160 цм
80 цм
240x150 цм
Аголни гарнитури dott 28 287x160 BRI.COR.003
29.990,00 MKD
dott 28
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
287 цм
160 цм
80 цм
240x150 цм
Аголни гарнитури bonn 24 296x160 DUB.COR.L.003
39.990,00 MKD
bonn 24
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
296 цм
160 цм
80 цм
240x150 цм
Аголни гарнитури dott 22 296x160 DUB.COR.L.001
31.990,00 MKD
39.990,00 MKD
dott 22
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
296 цм
160 цм
80 цм
240x150 цм
Аголни гарнитури inari 91 280x150 MIN.COR.S.005
34.990,00 MKD
inari 91
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
280 цм
150 цм
80 цм
240x150 цм
Троседи inari 91 242x107 MIN.3S.S.007
24.990,00 MKD
inari 91
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
242 цм
107 цм
77 цм
200x155 цм
Фотелји inari 91 110x110 MIN.1S.S.006
14.990,00 MKD
inari 91
Нема
Нема
Брановидна пружина, сунѓер
110 цм
110 цм
80 цм
Аголни гарнитури dott 22 296x160 DUB.COR.L.001
DUBAI
20%
31.990,00 MKD
39.990,00 MKD
dott 22
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
296 цм
160 цм
80 цм
240x150 цм
Аголни гарнитури bonn 24 296x160 DUB.COR.L.003
39.990,00 MKD
bonn 24
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
296 цм
160 цм
80 цм
240x150 цм
Троседи dott 22 258x107 DUB.3S.L.001
29.990,00 MKD
dott 22
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
258 цм
107 цм
80 цм
200x155 цм
Троседи malmo 16 258x107 DUB.3S.S.001
17.990,00 MKD
29.990,00 MKD
malmo 16
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
258 цм
107 цм
80 цм
200x155 цм
Троседи bonn 24 258x107 DUB.3S.L.005
29.990,00 MKD
bonn 24
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
258 цм
107 цм
80 цм
200x155 цм
Фотелји dott 22 110x110 DUB.1S.L.001
14.990,00 MKD
dott 22
Нема
Нема
Брановидна пружина, сунѓер
110 цм
110 цм
80 цм
Фотелји bonn 24 110x110 DUB.1S.L.002
14.990,00 MKD
bonn 24
Нема
Нема
Брановидна пружина, сунѓер
110 цм
110 цм
80 цм
Аголни гарнитури dott 22 365x204 DUB.COR.L.005
49.990,00 MKD
dott 22
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
365 цм
204(160) цм
80 цм
320x150 цм
Аголни гарнитури bonn 24 365x204 DUB.COR.L.006
49.990,00 MKD
bonn 24
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
365 цм
204(160) цм
80 цм
320x150 цм
Аголни гарнитури bonn 24 365x204 DUB.COR.L.006
49.990,00 MKD
bonn 24
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
365 цм
204(160) цм
80 цм
320x150 цм
Аголни гарнитури dott 22 365x204 DUB.COR.L.005
49.990,00 MKD
dott 22
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
365 цм
204(160) цм
80 цм
320x150 цм
Фотелји bonn 24 110x110 DUB.1S.L.002
14.990,00 MKD
bonn 24
Нема
Нема
Брановидна пружина, сунѓер
110 цм
110 цм
80 цм
Фотелји dott 22 110x110 DUB.1S.L.001
14.990,00 MKD
dott 22
Нема
Нема
Брановидна пружина, сунѓер
110 цм
110 цм
80 цм
Аголни гарнитури bonn 24 360x195 SID.COR.L.008
49.990,00 MKD
bonn 24
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
360 цм
195 цм
80 цм
320x150 цм
Аголни гарнитури bonn 86 360x195 SID.COR.L.003
29.990,00 MKD
49.990,00 MKD
bonn 86
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
360 цм
195 цм
80 цм
320x150 цм
Аголни гарнитури bonn 86 360x195 SID.COR.L.003
SYDNEY I
40%
29.990,00 MKD
49.990,00 MKD
bonn 86
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
360 цм
195 цм
80 цм
320x150 цм
Аголни гарнитури bonn 24 360x195 SID.COR.L.008
49.990,00 MKD
bonn 24
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
360 цм
195 цм
80 цм
320x150 цм
Аголни гарнитури bonn 86 280x150 SID.COR.L.004
29.990,00 MKD
bonn 86
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
280 цм
150 цм
80 цм
240x150 цм
Аголни гарнитури bonn 24 280x150 SID.COR.L.009
29.990,00 MKD
bonn 24
Спуштање на потпирачот за грб
Да, облагородена иверка
Брановидна пружина, сунѓер
280 цм
150 цм
80 цм
240x150 цм
Аголни гарнитури panama 42 305x235 BRS.COR.S.001
44.990,00 MKD
panama 42
Нема
Нема
Летви, брановидна пружина, еластични гуртни
305 цм
235 цм
85 цм
188x135 цм
Троседи panama 42 220x105 BRS.3S.S.001
24.990,00 MKD
panama 42
Нема
Нема
Летви, сунѓер
220 цм
105 цм
85 цм
135x185 цм
Фотелји panama 42 115x97 BRS.1S.S.001
14.990,00 MKD
panama 42
Нема
Нема
Брановидна пружина, сунѓер
115 цм
97 цм
85 цм
Аголни гарнитури brown leather 305x235 BRS.COR.S.002
79.990,00 MKD
brown leather
Нема
Нема
Летви, брановидна пружина, еластични гуртни
305 цм
235 цм
85 цм
188x135 цм
Троседи brown leather 220x105 BRS.3S.S.002
44.990,00 MKD
brown leather
Нема
Нема
Летви, сунѓер
220 цм
105 цм
85 цм
135x185 цм
Фотелји brown leather 115x97 BRS.1S.S.002
24.990,00 MKD
brown leather
Нема
Нема
Брановидна пружина, сунѓер
115 цм
97 цм
85 цм
Кревети santos C21 173x213 VER.BED.S.001
16.990,00 MKD
santos C21
173 цм
213 цм
103 цм
200x160 цм
Кревети santos C21 173x213 VER.BED.S.002
12.990,00 MKD
santos C21
173 цм
213 цм
103 цм
200x160 цм
12.990,00 MKD
200x160 цм
Клуб-маси wenge 80x81 TRS.TBL.001
7.990,00 MKD
wenge
80 цм
81 цм
45 цм
162x80 цм